Kundkorg: 0 Item(s)swedish
Valutor:
Hollister stockholm

Sekretesspolicy

Q:Vad händer om min transaktion misslyckas?

A:Om godkännandet misslyckas, är den mest sannolika förklaringen till att du har skrivit dina kortuppgifter felaktigt. Om detta inträffar, tryck på knappen på din webbläsare och du kommer att vara tillbaka i kortplatsen sidan. Kontrollera att alla uppgifter är riktiga, och göra de förändringar som behövs innan du fortsätter igen. Om alla uppgifter är korrekta då vi skulle råda dig att kontakta kortutgivaren för att kontrollera om någon anledning till varför ditt kort inte godkändes.

Säkra processer

Varje on- line transaktionen sker över Internet med hjälp av SSL ( Secure Socket Layer ) kryptering . Denna branschstandard metod säkerställer att den information som du skickar via webbläsaren är skyddade medan i transit och avkodas när de når våra server.Uses en säker betalning plattform och är bedrägeri - skyddas med hjälp av de mest förbättrade informationen kontroll och skydd metoder befintliga . Denna unika service från visum ger dig ökad säkerhet när du köper på nätet . I vår butik kommer vi att respektera och skydda kontinuerligt din rätt till privatliv . Kundinformation endast läggs till i databasen på begäran av de individuals.Upon placera din beställning online , kommer din personliga information överföras via en säker anslutning och krypterad , att läsas bara av vår egen server . Därefter , för att skydda dig , precis före överföringen av din personliga information , kommer din webbläsare att göra en bekräftad identifiering som kommunikationen görs enbart med vår hemsida . Vid receiption , kommer din information inte tillgänglig för någon annan på nätet och hålls i privilegierad skydd.

Safe Systems

Vår butik på nätet e-tail miljö vaktas av den högsta standarden av datakryptering och korrekt identifiering teknik som finns för att säkerställa att din shoppingupplevelse är säkert, enkelt och tryggt. Vi garanterar att när du kommunicerar med oss,, din personliga information, inklusive ditt namn, leveransadress, e-postadress kommer betalning poster hållas privat och säker.

tillbaka